Site Loader

Als u dit jaar op zoek bent naar een nieuwe investering, zou een van uw keuzes cryptocurrency-uitwisseling moeten zijn. Cryptocurrency zijn digitale valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum en nog veel meer. Net als fiat-valuta’s, kunt u hierin handelen en beleggen. Crypto’s zijn echter volatieler dan fiat-valuta’s, wat betekent dat hun waarde binnen een dag enorm kan variëren. In tegenstelling tot fiat-valuta’s of aandelen, kunt u op elk moment van de dag en de nacht crypto’s kopen of verkopen.

Van ervaringsmakelaars, door deze tips te volgen, kunt u zoveel verdienen als u wilt in het uitwisselen of verhandelen van cryptocurrency:

1. Stel winstdoelen in

Een van de goede dingen die u moet doen, is uw winstdoelstelling instellen, wat betekent dat u een bepaald aantal moet hebben wanneer u uw crypto’s moet verkopen. Voordat u dit doet, moet u mogelijk uw doelcrypto’s en crypto-uitwisselingsplatforms onderzoeken voordat u ze koopt en gebruikt. Volgens deze lijst met de beste cryptocurrency-uitwisselingen zijn er veel factoren waarmee u ook rekening moet houden voordat u een crypto-uitwisselingsplatform gebruikt. Je kunt beginnen met bitvavo exchange en plus500 crypto.

Wanneer u uw crypto-uitwisselingsplatform heeft opgezet, moet u ook de geschiedenis van de crypto, de oprichtende leden, het dagelijkse handelsvolume, het circulerende aanbod, de prijs per munt en hun marktkapitalisaties begrijpen. Deze basisinformatie kan u helpen bepalen of de crypto het waard is om te investeren of dat deze gemakkelijk zal afbrokkelen. Daarom moet u de whitepaper van de crypto lezen, zodat u begrijpt wat hun roadmap is, de visie erachter en dergelijke. Zonder dat zou u op uw hoede moeten zijn voor het kopen van de crypto.

Na grondig onderzoek kunt u het aantal te kopen munten of crypto’s instellen. Afhankelijk van uw budget is het beste als u niet al uw geld in één type munt steekt. Het is het beste als je twee of meer munten koopt, zolang je ze nog kunt beheren.

2. Gebruik stopverliezen

In cryptocurrency-uitwisselingsplatforms zoals CoinSwitch hebben ze een stop-loss-functie die je zou moeten gebruiken. Ook volgens deze herziening van CoinSwitch, veel handelaren gebruik maken van dit platform vanwege zijn features afgezien van de stop-loss order. Als u teruggaat, kunt u met een stop-loss-bestelling een maximumbedrag instellen om uw verlies te minimaliseren. Bij het handelen moet u niet alleen de winst plannen, maar ook hoe u uw verlies kunt verminderen of stoppen.

Clinton Wheeler