Site Loader

Air Miles, kortingen en ticketverkoop met voorrang voor evenementen zoals muziekfestivals en popconcerten zijn voordelen die een creditcardhouder kan genieten. Hoe handig creditcards ook zijn, u kunt ook per ongeluk schulden ophopen als u niet voorzichtig bent met uw uitgaven.

Laat u dus niet meeslepen door uw creditcard te vegen zonder uw uitgaven bij te houden. Met goede gewoonten voor creditcardbeheer kunt u de vruchten plukken van het bezit van een creditcard terwijl u de schuldenval vermijdt.

1. Gebruik GIRO om uw creditcardrekeningen automatisch volledig en op tijd te betalen

Als u een creditcardbetaling mist, kan het zijn dat u rentetarieven van ongeveer 25% per jaar plus late vergoedingen krijgt. Uw late betaling heeft ook invloed op uw kredietwaardigheid. Voor meer gemoedsrust, stel een GIRO-regeling in om automatisch uw creditcardrekeningen te betalen.

Betalen met GIRO is gemakkelijk en handig. Het betekent geen late betalingen meer en zorgt ervoor dat uw credit score gezond blijft. Het zal voor een bank minder waarschijnlijk zijn om toekomstige leningaanvragen af te wijzen vanwege een slechte terugbetalingsgeschiedenis.

2. Renteloze afbetalingsplannen zien er betaalbaar uit … totdat u naar het totale bedrag kijkt

Grote kaartitems zoals lidmaatschappen van sportscholen en spa’s kunnen belachelijke bedragen kosten, vaak in de orde van duizenden dollars. Door een afbetalingsplan zien de maandelijkse verplichtingen er misschien klein uit, maar ze dragen nog steeds bij aan uw reguliere uitgaven. Dit is de reden waarom betalen via creditcardbetalingen niet altijd het beste idee is, ook al is het rentevrij.

Voordat u zich aan een afbetalingsplan vastlegt, moet u eerst nagaan welke schade het aan uw maandelijkse koopkracht zal toebrengen. Zelfs als het als rentevrij op de markt wordt gebracht, worden er rentekosten op de termijnbedragen in rekening gebracht als u ooit te laat betaalt. Ga online om een debit card aanvragen en studenten creditcard aanvragen.

3. Houd terugkerende betalingen op uw creditcard bij. Ze kloppen allemaal!

Meld u niet aan voor meerdere maandelijkse abonnementsservices met uw creditcard als u geen systeem heeft om ze bij te houden. Vergeet niet dat al uw online muziek- en entertainmentabonnementen heel snel kunnen oplopen!

Clinton Wheeler