Site Loader

Steek uw hand op als u van het idee houdt om extra inkomen te verdienen of het kantoorleven te verlaten om te leren hoe u thuis geld kunt verdienen. Nou, je bent niet de enige. Volgens een telewerk-rapport van FlexJobs uit 2017 is het aantal Amerikaanse werknemers dat ten minste de helft van de tijd thuis werkte, in twaalf jaar tijd met 115% gegroeid, van 1,8 miljoen werknemers in 2005 tot 3,9 miljoen in 2017.

1. Airbnb-verhuurder

Heb je een extra kamer in huis? Probeer het te verhuren op Airbnb.com . Volgens Smart Asset kunt u tot 81% van uw huur betalen door één kamer op te nemen in een woning met twee slaapkamers. Als u echt op zoek bent naar contant geld, is het huren van een privéwoning of appartement de juiste keuze. Volgens de bevindingen van Smart Asset zijn de tarieven voor volledige appartementen aanzienlijk hoger dan die voor alleen kamers, met jaarlijkse winsten variërend van $ 15.000 tot $ 31.000 voor een appartement met twee slaapkamers.

2. Oppas

Als je van kinderen houdt, meld je dan aan voor Care.com of SitterCity om een paar uur per week te babysitten. Deze websites verifiëren zowel babysitters als degenen die op zoek zijn naar oppas met achtergrondcontroles, zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare bron praat. Kinderopvangtarieven variëren op basis van jarenlange ervaring, aantal kinderen en uren per week. Volgens ZipRecruiter is het gemiddelde uurtarief voor een babysitter $ 28. Gebruik de rekenmachine van Care.com om uw ervaring in te pluggen en ontdek hoeveel u als babysitter een uur zou moeten verdienen.

3. Creatieve dienstverlener

Als je een verkoopbare vaardigheid hebt, hoe klein of duister ook, kun je deze waarschijnlijk voor $ 5 verkopen op creatieve markten zoals Fiverrr. Leden bieden alles, van het schrijven van begeleidende brieven tot paranormale lezingen tot coaching van videogames. De meeste aanbiedingen beginnen bij $ 5 per uur. Je kunt ook geld verdienen met enquêtes online door Vuljespaarpot.nl te bezoeken.

Clinton Wheeler