Site Loader

Het internet is de laatste jaren exponentieel gegroeid. Steeds meer mensen zijn nu aangesloten en hebben toegang tot het internet. Gezien het feit dat mensen nu afhankelijk zijn van het internet om hun dagelijkse taken uit te voeren en zelfs om te gaan met hun leeftijdsgenoten, is het nu een must om overal toegang tot een goede internet provider te hebben.

  • Maar niet alle plaatsen hebben dezelfde internetsnelheid. De snelheid van het internet verschilt op veel gebieden door veel factoren. Het kan de infrastructuur van de serviceprovider zijn of zelfs de manier waarop je het in je huis opzet.

Hier is de lijst van de landen met de hoogste internetsnelheid ter wereld.

Je zou denken dat de VS de snelste internetverbinding ter wereld heeft, omdat het als een eerste wereldland wordt beschouwd en de middelen heeft om hiervoor een betere infrastructuur te creëren. Het land met de snelste verbinding bevindt zich echter aan de andere kant van de wereld, Zuid-Korea. Met een snelheid van 39,41mbps wordt het beschouwd als het land met de hoogste internetsnelheid. En ze zijn nog steeds op zoek naar meer!

1. Zuid-Korea

Naast de hoogste snelheid heeft het land de meeste wifi-plekken. Als je altijd verbonden wilt blijven, dan is Zuid-Korea misschien wel het beste land om in te wonen.

2. Letland

De belangrijkste gebruikers van internet in Letland zijn van 16 tot 24 jaar oud. Gezien dat aantal, kunt u gemakkelijk beoordelen dat de meeste gebruikers de duizendjarigen zijn en altijd gebruik maken van sociale netwerksites en andere moderne apps.

3. Litouwen

Ze hebben snel internet, dat is een gegeven. Uit het recente onderzoek blijkt echter dat veel internetgebruikers in Litouwen het afgelopen jaar te maken hebben met veiligheidsproblemen.

4. Aland Eilanden

Niet alleen een plek die de moeite waard is om te bezoeken vanwege het prachtige landschap, het is ook een perfecte plek als u op zoek bent naar een snelle internetverbinding.

5. Roemenië

Dit kan als een verrassing komen, maar Roemenië is een hotspot voor bedrijven die hun webhost willen opzetten. Dankzij de snelle internetsnelheid daarvoor.

Clinton Wheeler