Site Loader

Bitcoin Cash en Polkadot rapporteerden vorige week een kleine instroom.

Ethereum trekt een recordaantal van $ 216 miljoen per week aan crypto-instroom

 

Ethereum, ‘s werelds op een na grootste cryptocurrency, trok vorige week een recordbedrag van $ 216 miljoen aan ETH-gerelateerde investeringsproducten aan, waarmee het record van $ 195 miljoen van vorige week werd verslagen. Het totale beheerde cryptocurrency-vermogen bedroeg vorige week ongeveer $ 47 miljard. betrouwbare crypto app is mogelijk te downloaden.

 

Volgens het laatste wekelijkse rapport over de instroom van cryptovaluta, gepubliceerd door CoinShares, werd vorige week in totaal $ 602 miljoen geïnvesteerd in digitale activa, de op twee na grootste instroom ooit. Ethereum bleef de opvallende performer als ‘s werelds op een na grootste cryptocurrency, goed voor bijna 36% van de totale wekelijkse instroom.

 

 

Bitcoin, de meest waardevolle cryptocurrency ter wereld, zag een wekelijkse instroom van $ 367 miljoen, een aanzienlijke sprong ten opzichte van het vorige cijfer toen de institutionele vraag naar BTC toenam nadat Tesla een Bitcoin-investering van $ 1,5 miljard aankondigde.

 

“Ethereum was de opvallende performer met een recordinstroom van $ 216 miljoen aan investeringsproducten, waarmee het record van $ 195 miljoen van vorige week werd overtroffen. De instroom van Ethereum vertegenwoordigde 36% van de instroom van digitale activa vorige week, veel groter dan het aandeel van beheerd vermogen van 16%. Dit laat zien hoe beleggers, althans relatief gezien, de voorkeur geven aan Ethereum. We hebben de afgelopen weken een kleine instroom (2% van het totaal) gezien in multi-digitale activafondsen en Polkadot, terwijl Bitcoin Cash weinig belangstelling van investeerders heeft gekregen ”, aldus het rapport. Dogecoin koers verwachting is gestegen.

 

Institutionele accumulatie

 

Bitcoin overschreed vandaag $ 50.000 nadat de institutionele vraag naar BTC de afgelopen weken aanzienlijk is toegenomen. De cryptocurrency-markt overschreed gisteren de totale marktkapitalisatie van $ 1,5 biljoen. Grayscale, ‘s werelds grootste crypto-vermogensbeheerder, heeft nu $ 38 miljard aan digitale activa in beheer. Bitcoin bleef de belangrijkste holding van Grayscale, aangezien het bedrijf meer dan 653.000 BTC onder beheer heeft met een totale waarde van $ 31,8 miljard. Grayscale versnelde de accumulatie van Ethereum in de afgelopen weken. De vermogensbeheerder heeft in de afgelopen 4 weken 194.522 ETH gekocht. Grayscale heeft nu meer dan 3,13 miljoen Ethereum onder beheer met een totale waarde van meer dan $ 5,5 miljard. Op het moment van schrijven handelt ETH boven $ 1.800 met een totale marktkapitalisatie van $ 207 miljard

 

 

 

 

Clinton Wheeler